Levelezés
Kiegészítők
Masszázsmedence kiegészítők
Nagyatáshoz kattintson a képre!Masszázsmedence napernyő

A kimondottan masszázsmedencékhez telepíthető napernyő, lehetővé teszi a nyári melegben történő kellemes medencehasználatot, továbbá, védelmet biztost a fákról lehulló levelekkel szemben. Az ernyőrész csörlővel nyitható és összezárható, teljes rúdját kiemelhetjük a talpból, mely egyszerűen a medence alá csúsztatható. Egyéb rögzítést nem igényel. Az ernyő alsó részén elhelyezett LED világítás kellemes hangulatot biztosít az esti fürdőzések során.
Lépcső

Minden medence típushoz, az oldalburkolat anyaga és színe szerint választható két fokú fellépő lépcső, mely egyszerűvé és biztonságossá teszi a mindennapi használatkor a ki- és beszállást.
Nagyatáshoz kattintson a képre!Tálca italainkhoz, kisebb tárgyainkhoz

Bár a legtöbb medence szélén lehetőség van elhelyezni italokat, vagy kisebb használati tárgyakat, de ha az így meglévő hely nem elegendő, akkor azt megnövelhetjük kívülről felszerelhető tálcával.
Tetőemelők több megoldással

A thermotető mozgatásához kényelmes megoldást jelenthet egy tetőemelő szerkezet. A tetőemelőknek több változata létezik. Ezek között a választás a medence típusától, méretétől, a formájától, valamint a medence környezetének adottságától, a medence körüli hely méretétől függ.

DIAMANTESPAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA 2009 © PARTNEREK: SpATREND, JaKUZZI-MEDENCE.HU, SpATRENDEXPO.HU
Webdesign: Harkai Bulcsú>>
 
Vissza a Diamante masszázsmedencék kezdőlapjára! Tovább! Tovább az akciós oldalra!