Levelezés
A gyátóról
Az amerikai gyártóról

A gyártó - Diamante Spas / Kalifornia, Egyesült Államok

Diamante Spas egy családi vállalkozás, amit apa és fia alakított 1990-ben.

Az alapítókat kérdeztük, minek köszönhető, hogy ilyen sikeres medencéket tudnak gyártani.


"Cégünk alapítói több mint 35 éves tapasztalattal rendelkeznek a masszázsmedence gyártás iparágában. Mindkét alapító korábban is a masszázsmedence gyártás területén dolgozott, és megalapozott tudást szerzett a minőség, a teljesítmény és a forma fejlesztésében."
"Cégünk megalapításának a célja volt masszázsmedencéket gyártani a lehető legjobb alapanyagokból, kimagasló szakértelem és a legfejlettebb technológia felhasználásával.
Azt az alapelvet fogalmaztuk meg, hogy masszázsmedencéinket a "józanész" által vezérelten gyártjuk, mind mi, a gyártó, mind az eladó, mind a felhasználó, mind a különösen a szerviztechnikus szempontjából. Vagyis egyszerű elkészíteni, eladni, használni és karbantartani. Diamante Spas a masszázsmedence gyártás minden egyes részletét cégen belül valósítja meg, a medence kezdeti formatervezésétől, a végső burkolat minőségi kézi megmunkálásáig, amely egy finom kikészítésű bútordarab hatását kelti. "

"A legtöbb fogyasztó nem ismeri a Diamante Spas céget, habár több mint 10 éve mi vagyunk az egyik legnagyobb és legsikeresebb masszázsmedence gyártó a világon, akinek a termékeit más masszázsmedence gyártók saját márkanév alatt hozzák forgalomba. Szakmán belül széles körben olyan cégnek ismernek minket, mint aki folyamatosan és következetesen minőségi termékeket állít elő. "

"Masszázsmedencék százezreit gyártottuk olyan saját márkanévvel rendelkező cégek számára, akik önmaguk nem gyártanak, csak saját ötleteik és terveik alapján saját márkanév alatt velünk gyártatnak. Ebből az átfogó tapasztalatból sokat tanultunk. Hosszú évek során számtalan tervet kiviteleztünk, és első kézből láttuk, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Miután láttuk néhány ügyfelünk - nem vállalva a további fejlesztések anyagi ráfordításait - kilépett a piacról 1996-ban hozzáláttunk, hogy alapvetően más megközelítéssel újragondoljuk és újratervezzük a masszázsmedencéink fejlesztését. "

"A józanész azt diktálta, hogy úgy készíthetünk jobb masszázsmedencéket, ha minőségi alapanyagokat és magasan képzett szakembereket alkalmazunk. 1997 elején a nagy fejlesztési sikerek eredményeképpen nagyot léptünk előre; bemutattuk a szakmának a DIAMANTE SPAS-t. Tudtuk, hogy a kereskedők világszerte kritikusan fogadják termékeinket, de miután látták a masszázsmedencéink megmunkálását, látták, hogy hogyan teljesítenek, látták a termékek mögötti kimagasló szakértelmet, és azt, hogy a Diamante Spas készítette egyértelművé vált, hogy kiváló terméket alkottunk.

"Miért neveztük el a saját masszázsmedence sorozatunkat
Diamante Spas-nak?"


Nos, a "Diamante" gyémántot jelent spanyolul. Úgy éreztük ez a megfelelő név, mivel a gyémántot - csakúgy, mint a mi medencéinket - évekig tart megmunkálni és ez által a legnemesebb és legkeresettebb ékszerré a tenni világon. Még ma is gyártunk medencéket más cégek számára, mindemellett abszolút el tudjuk különíteni a saját, Diamante Spas márkanév alatt forgalmazott termékek és a szerződéses partnerek által vásárolt termékek jellemzőit és felszereltségét. ""Ne értse félre, mi minden masszázsmedence gyártása során a legjobb minőséget célozzuk meg. Ennek ellenére a hagyományos, kézi munkaerőt, valamint a csúcsminőségű, drága alapanyagok használatát csak a Diamante Spas számára tartjuk kötelező érvényűnek és az ebből adódó előnyöket is csak itt kamatoztatjuk. A Diamante Spas részegységeinek nagy részét szabadalom védi. Minden egyes Diamante masszázsmedence hagyományos módon, kézzel készül. Évente csak egy meghatározott mennyiségű Diamante masszázsmedencét gyártunk. Így sokkal hatékonyabban tudjuk a magas minőséget biztosítani, mint bármelyik versenytársunk. "

"Léteznek masszázsmedencék, amelyek talán mennyiségileg hatékonyabban készülnek, viszont a mieink a legjobb minőségű kézzel készült darabok. A többi gyártó a sorozatgyártás elvén dolgozik. Nos, ha tudja mit jelent pontosan a sorozatgyártás, akkor azt is tudja, hogy amíg a medence a gyártósoron végigmegy, legalább 100 kéz érinti meg, és végez rajta módosítást. Ez egészen biztosan növeli a termelékenységet, de a minőség romlásának esélyét is. Nekünk az a cégfilozófiánk, hogy a piacon kapható legjobb minőségű masszázsmedencét gyártsuk a legszükségesebb és leginkább bizonyított jellemzőkkel. "

"A mi jakuzzi medencéink úgy készülnek, hogy a gyártási folyamat során a lehető legkevesebb, és valóban hozzáértő kéz érintse azokat. Mi úgy alkalmazzuk, és képezzük a dolgozóinkat, hogy ne csak egy munkafázist ismerjenek, hanem minden típus gyártása során minden egyes lépésbe be tudjanak kapcsolódni. Hogy egy szemléletes példát említsünk: nálunk egy munkás, aki a vízvezeték részlegen dolgozik tudja, hogy hogyan kell a fúvókáknak, a visszaszívóknak, a szűrőknek való lukakat kífúrni bármely típuson. Ugyanennek az embernek ismernie kell a fúvókák beüzemelésének a módját, és ismernie kell a vízcsövek, tömlők, csatlakozók szakszerű bekötését. Azzal is tisztában kell lenniük, hogy hogyan készül a faburkolat, hogyan kell installálni a szivattyúkat és a vezérlőegységet."" Egy másik dolgozó elvégzi a vízpróbát, és körültekintően, pontról-pontra elvégzi a minőségi ellenőrzést, hogy biztos legyen az egyes alkatrészek pontos működésében. Cégünk filozófiája, hogy minden egyes medence le legyen ellenőrizve, és átadáskor tökéletes legyen. Minden ügyfelünk boldog lesz a megvásárolt medencéjével, és örömmel mesél majd róla minden ismerősének. Nagyszerű értékesítési hálózatunk információi alapján tudjuk azt is, hogy a vásárlóink elégedettek azzal a filozófiánkkal, hogy korlátozzuk a gyártási darabszámot, mivel a minőségben nem ismerünk kompromisszumot. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy a következő Diamante masszázsmedencéjük is olyan lesz, mint egy csodálatos csiszolt gyémánt. "

DIAMANTESPAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA 2009 © PARTNEREK: SpATREND, JaKUZZI-MEDENCE.HU, SpATRENDEXPO.HU
Webdesign: Harkai Bulcsú>>
 
Vissza a Diamante masszázsmedencék kezdőlapjára! Tovább! Tovább az akciós oldalra!