Levelezés
Tudnivalók, gyakran feltett kérdések
Általános tudnivalók
Amit a masszázsmedencékről
tudni kell...


A masszázsmedence és a jakuzzi valójában ugyanazt jelenti, egy olyan medencét, melyben a vizet motorok áramoltatják a "jet"-eken keresztül kellemes masszázsélményt nyújva.
Cégünk kizrólag kültéri, amerikában gyártott masszázsmedencéket forgalmaz, melyeket alapfeszereltségként thermotetővel látunk el, ami a medence vizének téli melegentartásának költségét van hivatott minimalizálni. A közhiedelemmel ellentétben nem kell nap-mint-nap leengedni medencénk vizét, hanem elegendő mindig a megfelelő víztisztító - vízkezelő szerekkel kezelni, ha szükséges.
(ez a helyi víz minőségétől nagyban függ)
A belső csővezetékeket a medencéink ózonal sterilizálják.

Nem szükséges egy kertben a kerti vizellátáshoz közel elhelyezni a medencét, mert a tulajdonosok elegendő, ha évente akár 2-3-szor cserélik a vizét, ami megoldható a kerti csapra kötött hagyományos gumicsővel is. A vizének levezetését persze meg lehet oldani a csatornába is, de valójában a benne lévő víz a vízcsere előtt szinte tisztának mondható általában, ezért egyszerűen kilocsolható a kertben a növényekre. A masszázsmedence telepítéséhez megfelelő aljzatra van szükség, de evvel kapcsolatban szakembereink ingyenesen kivonulnak a helyszínre a terep felmérése miatt, és a medence beszállítását is meg tudják vizsgálni. Partnereink általában nem gondolnák, hogy a masszázsmedencének egyedül áramellátásra van szüksége a stabil alapzaton kívül, és a kiváló minőségű alkatrészek miatt gyakorlatilag folyamatos üzemre van méretezve.

A vízkezelés legegyszerűbb módja az Aqua Finesse
(>>>) nevű termékkel oldható meg, mellyel a heti egy mérőpohárral a vízbe öntve baktériummentessé tehető a medence vize, és a helyi víz sajátosságaiból következő problémák is megelőzhetőek (szokásosnál magasabb fémtartalom pl.)

A medence körül tapasztalatok szerint megélénkül az élet a családban, melyet különböző kiegészítőkkel még pezsgőbbé tehetünk: medencéink elláthatóak éjszaka világító napernyővel, tálcával, melyre italainkat tehetjük, kis tárolószekrényeket tehetünk a medence mellé és sarkaira, és növényekkel is színesíthetjük az összképet.


DIAMANTESPAS.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA 2009 © PARTNEREK: SpATREND, JaKUZZI-MEDENCE.HU, SpATRENDEXPO.HU
Társoldalak: Spatrend>> HotSpring>> -- Hírportál készítés>> News Portal CMS>> Webshop CMS>>
 
Vissza a Diamante masszázsmedencék kezdőlapjára! Tovább! Tovább az akciós oldalra!